Τεχνική του νερού

Τεχνική που βοηθάει στην επίλυση διάφορων ζητημάτων. Θα σας βοηθήσει να πάρετε την απάντηση από το υποσυνείδητο σας. Και γι αυτό θα χρησιμοποιήσουμε το νερό.

Όπως είναι γνωστό, το νερό- εξαιρετικά αντιλαμβάνεται και μεταδίδει πληροφορίες. Και αυτό εμείς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Θα καταφύγουμε στη βοήθεια του νερού, στο οποίο κάνετε συνήθως μπάνιο.

Έτσι λοιπόν. τι θα κάνετε.

Γεμίζοντας τη μπανιέρα με νερό, σκύψτε από πάνω της και ζητήστε βοήθεια από το υποσυνείδητο σας στη λύση ζητημάτων που σας αποσχολούν. 

Για παράδειγμα, για να σας πάρετε ιδέες, πως να μεγαλώσετε το εισόδημα σας. Ή  να σας προτρέψει, που και πως να βρείτε το άλλο σας μισό.

Στη συνέχεια βυθιστείτε στο νερό και προσπαθήστε να χαλαρώστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πετάξτε όλες τις περιττές σκέψεις από το κεφάλι σας και επικεντρώστε την προσοχή σας στο ζήτημα που σας απασχολεί. Ακούστε προσεκτικά τον εαυτό σας.  Τι ιδέες σας έρχονται στο μυαλό? Ποιες εικόνες εμφανίζονται στο μυαλό σας?

Αυτό είναι το υποσυνείδητο που ξεκινάει να δουλεύει. Αυτό θα σας πει πως είναι απαραίτητο να δράσετε για να πετύχετε τον στόχο σας. 

Άμα οι απαντήσεις στις ερωτήσεις δεν σας έρχονται εκείνη τη στιγμή, τότε μην στεναχωριέστε ιδιαίτερα. Στην διάρκεια των επόμενων ημερών Σίγουρα θα διαφωτιστείτε από τις ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε για την υλοποίηση του ηθελημένου.

Μια τόσο απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική.

«
»


Leave a Reply

Psychekey.com